Kinderdagverblijf

In onze kinderdagverblijven heten we kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. Je kunt een kinderdagverblijf vinden in Amsterdam, Dieren en Rotterdam. En dan is het aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat: opvang gedurende de hele dag (tussen 7.00 en 19.00 uur), halve dagopvang (een ochtend of een middag) of flexibele dagopvang (als je niet altijd weet welke dagen je opvang nodig of onregelmatige werkuren hebt). KSH Kinderopvang werkt met verticale of horizontale groepen. Bij horizontale groepen zijn er aparte babygroepen, voor de leeftijd van 0 tot 2 jaar. De babygroepen hebben een kleinere grootte (8 tot 13 kinderen), zodat onze pedagogisch medewerkers meer aandacht aan ieder kind kunnen geven. Vanaf 2 jaar stromen de kinderen door naar de peutergroepen bij horizontale groepen. Hier hanteren we een maximum van 16 kinderen. Per vestiging is het afhankelijk of er verticale- of horizontale groepen zijn. Bij verticale groepen is er een mix van 0 tot 4 jaar per groep.

Geopend van 8.30 tot 11.30 uur

Van 2 tot 4 jaar
Biologische en verantwoordelijke maaltijden
Gedurende het jaar diverse workshops
Basistarief gelijk met maximumvergoeding

Zoek je opvang voor de gehele dag? Dat kan bij KSH Kinderopvang. Onze kinderdagverblijven hebben ruime openingstijden. De kinderen kunnen ‘s morgens al om 7.00 uur bij het kinderdagverblijf terecht. Tot uiterlijk 19.00 uur heb je de tijd om jouw kind weer op te halen. Misschien vind je het wel prettig als jouw kind ‘s avonds meteen gegeten heeft. Ook die mogelijkheid bieden we bij KSH Kinderopvang, tegen een kleine vergoeding.

 

In de meeste vestigingen van KSH Kinderopvang eten de kinderen gezamenlijk een warme maaltijd om 17.00 uur (soms tussen de middag). Zo hoef je bij thuiskomst niet te haasten om snel een maaltijd op tafel te zetten. Want dáár zorgen we voor. In een aantal kinderdagverblijven staat er ‘s middags een warme maaltijd op tafel. De vestigingsmanager kan je daarover informeren.

FLEXIBELE DAGOPVANG

Misschien heb je wel een baan of studie met onregelmatige uren/dagen. Ook dan kan je bij ons terecht. Je kan onze kinderopvang ook op flexibele basis inzetten. De enige voorwaarde die we daaraan stellen is dat je minimaal 3 dagen per week voor flexibele opvang kiest. Natuurlijk kun je ook kiezen voor minder dagen, maar dan is opvang niet altijd gegarandeerd.

Bij de inschrijving vragen we je om in te schatten hoeveel dagen per jaar je gebruik wil maken van onze opvang. Vervolgens geef je per maand aan op welke dagen we jouw kind kunnen verwachten. Met die informatie kunnen we garanderen dat op die dagen het gewenste aantal pedagogisch medewerkers aanwezig is. Ook zijn we je van dienst als je in een maand toch meer dagen opvang nodig hebt dan je vooraf had verwacht. In dat geval brengen we deze dagen apart bij je in rekening.

FACILITEITEN

Al onze kinderdagverblijf locaties zijn verschillend, maar herkenbaar door het doorvoeren van één duidelijke – en rustige – sfeer. We hebben veel aandacht voor de inrichting, de hygiëne en de veiligheid van kinderen en medewerkers. In elke ruimte is er gelegenheid voor uiteenlopende activiteiten en spelletjes, afgestemd op de leeftijdsgroepen en ontwikkeling van de kinderen.

 

Altijd is er een buitenspeelplaats bij, met diverse speeltoestellen. We stimuleren kinderen om mee te doen met de activiteiten, binnen en buiten. Zo werken we ook toe aan de voorbereiding op de basisschool. Met een eigen registratie- en observatiesysteem houden we ook de voortgang van elk kind goed in de gaten. Zo houden we je als ouders goed op de hoogte van de ontwikkeling van jouw kind.

VROEGE VOORSCHOOLSE EDUCATIE

Kinderen die naar het kinderdagverblijf gaan zij al zijn voorbereid op de stap naar de basisschool, en hebben een voorsprong op hun klasgenootjes. Daarom maken we bij KSH Kinderopvang al vroeg een begin met die overstap. We werken daarvoor met een programma dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert: ‘Ben ik in beeld’ in samenwerking met ”Uk & Puk”.
MMK SCHOOL

© 2022 De Beestenboel | DIGIWEDO – Digitale oplossingen

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram