Over De Beestenboel

Het team

De Beestenboel bevindt zich in het gebouw de MMK school. De kinderen worden stap voor stap voorbereid op de kleuterklas. Zo wordt de overstap naar de basisschool veel makkelijker. Om dit makkelijk te laten verlopen werken we nauw samen met de kleuterklassen. De thema’s sluiten aan op elkaar, we doen mee aan activiteiten die worden georganiseerd voor de basisschool en de kinderen mogen al vanaf 3,5 jaar kiezen om bij de kleuters te spelen.

Onze school, de Minister Marga Klompeschool, valt onder de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs.

Deze biedt ouders en leerlingen hoogwaardig, eigentijds primair onderwijs gebaseerd op een zich steeds vernieuwende evangelische traditie en op persoonlijke betrokkenheid van een ieder.

De Rotterdamse vereniging voor katholiek onderwijs is een vereniging die al ruim 135 jaar scholen voor katholiek onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de vereniging ressorteren 55 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 18.000 kinderen en 2200 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen.
Een groot bestuur, één van de grootste van Nederland, dat de zorg en verantwoordelijkheid voor alle betrokkenen bij de scholen buitengewoon serieus neemt. De diversiteit is groot, de scholen werken vanuit de missie van de vereniging.

Ons team

De lammetjes

Monique de Jong
(ma, di, do, vr)
monique.dejong@rvko.nl

Carmen Kaliar
(ma, di, wo)
carmen.kaliar@rvko.nl

Cansu Kaygisiz
(ma, do, vr)
cansu.kaygisiz@rvko.nl

Betty van der Steen

De vlinders

Cansu Kaygisiz
(ma, di, do, vr)
cansu.kaygisiz@rvko.nl

Rahma Abbadi
(ma, do, vr)
rahma.abbadi@rvko.nl

Kiki houthoff
(ma, di, wo)
kiki.houthoff@rvko.nl

Betty van der Steen

© 2023 De Beestenboel | DIGIWEDO – Digitale oplossingen

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram